kalkoenragout

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de kalkoenfilet in dobbelsteentjes. bak ze goudbruin in de solo en kruid met peper en zout. pel de ui en knoflook en hak fijn. reinig de paprika's,verwijder de zaadlijsten en snij ze in blokjes. neem het vlees uit de pan en bak hierin de ui,paprika's en knoflook. kruid met tijm en voeg het vlees er weer bij. bevochtig met de cognac en bouillon en laat 15 min stoven. reinig de champignons en snij ze in vieren. voeg tijdens de laatste 5 min de champignons toe. meng de room met 2 koffielepels maiszetmeel en citroensap. voeg dit bij het vlees. garneer met de peterselie en dien op in een rijstkrans.

kalkoenragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
paprika-kalkoenragout met kaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenragout met cranberry s
30 min
Bekijk recept
Kalkoenragout met citroen en salie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalkoenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
paprika-kalkoenragout met kaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenragout met cranberry s
30 min
Bekijk recept
Kalkoenragout met citroen en salie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept