Gepaneerde kippenfilets met mosterd

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kippenfilets in reepjes van ongeveer 2/6 cm.
  • 2 Meng het eigeel, de mosterd en de Worcestershire-saus in een kom, kruid met pezo en voeg er een paar druppeltjes tabasco aan toe, meng alles goed door elkaar.
  • 3 Strooi wat paneermeel op een bord.
  • 4 Haal elk stuk kip eerst door de marinade en dan door het paneermeel, en rijg ze één voor één aan een brochettes.
  • 5 Bak de brochettes op de BBQ of grill gedurende 5 à 6 minuten en keer ze regelmatig om. Rooster tegelijkertijd de kerstomaten 2 à 3 minuten.
  • 6 Serveer met een groen slaatje en rijst, of aardappel in de schil met kruidenboter.
  • 7 Wat drinken wij hierbij: een witte Sancerre of een Sauvignon Blanc of een rode Beaujolais.

Gepaneerde kippenfilets met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept