kalkoenbiefstuk met groene pepersaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 # Bestrooi de filets met peper en zout en bak ze in de hete margarine in 12 minuten gaar en bruin.
  • 2 # Neem het vlees uit de pan.
  • 3 # Giet de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los van de bodem.
  • 4 # Roer de bloem met de room tot een gladde pap en giet dit al roerend in de pan.
  • 5 # Breng de saus onder voortdurend roeren aan de kook.
  • 6 # Voeg de peperkorrels toe en breng de saus op smaak met eventueel wat zout.
  • 7 # Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze nog even mee-warmen

kalkoenbiefstuk met groene pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen in pikante chocoladesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki Mixed Grill
20-30 min -
Bekijk recept
Teppanyaki Mixed Grill
20-30 min -
Bekijk recept