Kalkoengebraad met spek

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Kruid het gebraad met pezo en bestrijk het met mosterd.
  • 3 Omwikkel het gebraad met het ontbijtspek en stop tussen elk plakje een klein blaadje laurier, kruid met een snuifje tijm.
  • 4 Bestrijk een ovenschotel in met solo en leg er het gebraad in.
  • 5 Spuit nog enkele straaltjes solo over het gebraad en zet dit ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven, bedruip het gebraad regelematig met de braadjus.
  • 6 Lekker met sperzieboontjes en gegratineerde aardappelen.

Kalkoengebraad met spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept