Gegrilde kipfilets gevuld met kaas

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill van de oven voor op de hoogste stand.
  • 2 Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en hak de jalapeñopeper fijn.
  • 3 Meng de uiringetjes, de peper en 2 theelepels Mexicaanse kruiden door de smeerkaas.
  • 4 Snijd de kipfilets overlangs open en bestrijk de binnenkant met het smeerkaasmengsel.
  • 5 Klap de kipfilets weer dicht en steek ze vast met een cocktailprikker.
  • 6 Roer de rest van de Mexicaanse kruiden door de olie.
  • 7 Bestrijk de kipfilets met het oliemengsel en leg ze in een lage ovenschaal.
  • 8 Schuif de schaal ± 10 cm onder de hete grill en grill de kipfilets in ± 15 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel en keer ze halverwege.
  • 9 Lekker met sinaasappelrijst en met een gemengde salade met partjes tomaat. 1
  • 0 Sinaasappelrijst - rijst + 2 sinaasappels: Rasp de schil van 1 bio sinaasappel, en schil de 2 sinaasappels dik, verwijder het vruchtvlees tussen de vliesjes, vang het sap op.1
  • 1 Kook de rijst gaar zoals aangeven op de verpakking, maar voeg het sinaasappelsap en de geraspte schil toe.1
  • 2 Als de rijst gaar is, vermengen met de partjes sinaasappel.

Gegrilde kipfilets gevuld met kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept