2 Fruit de sjalot glazig in olijfolie en roer er de kervel door.
3 Laat even afkoelen en roer er dan ook de kaas en het ei door, kruid met pezo, goed mengen.
4 Snij het gebraad horizontaal open en druk het wat plat. Schep er de vulling in, rol op en bind vast met keukentouw, kruid rondom met pezo.
5 Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en leg er de rollade in, bestrijk de rollade met olijfolie en zet ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven.
6 Haal het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie, maak ondertussen de saus.
7 Saus:Vermeng de gevogeltefond met 200 ml water en breng aan de kook, laat 3 minuten zachtjes doorkoken. Roer er van het vuur af de kaas en de peperbessen door, kruid met pezo.
8 Snij het vlees in plakken van 1 cm, leg het op zeer warme borden, nappeer met de saus en dien op met kroketjes of krieltjes.