Basmatirijst met kipkerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem bij voorkeur kokosmelk uit blik. Kook de Basmatirijst in 8 minuten gaar. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes, snipper de uien en pers de knoflook. Laat de ananasblokjes uitlekken. Verhit olie in de wok en roerbak hierin de ui en kerriepoeder voor circa 2 minuten. Voeg de uitgeperste knoflook en kipfilet toe en roerbak deze voor circa 5 minuten mee. Voeg vervolgens de uitgelekte ananasblokjes toe en roerbak deze ongeveer 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat de kerriesaus 5 minuten zachtjes sudderen. Verdeel de rijst en kipkerrie over de borden.

Basmatirijst met kipkerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Exotische kipkerrie
30 min-
Bekijk recept
Kipkerrie-aardappelgebakjes
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkerrie in bladerdeeg
75 min
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept