Zoek
kip provencale
3
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram kipfilets
2 paprikas
1 blik tpmatenstukjes
1 glas droge witte wijn
2 uien
2 eetlepels olijfolie
1 teentje look geperst
1 eetlepel oregano
peper en zout naar smaak
Bereiding
1
Snijd de kip in stukken en de paprika in reepjes.
2
Fruit de knoflook in de olie en bak de kip licht bruin.
3
Overgiet met de wijn en kruid met peper en zout.
4
Voeg na een kwartier sudderen de tomaten, paprika's en oregano toe.
5
Laat nog veertig minuten sudderen.
kip provencale is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept