- Verwijder de witte zaadlijsten en pitjes uit de paprika's en snij in fijne reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snij de rest van de groentjes fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verhit de wok met 2 eetlepels olijfolie en bak de gerookte spekjes gedurende 4 min."},{"@type":"HowToStep","text":"4. Voeg de paparika, ui en champignons toe en bak nog 3min. Haal even uit de pan en zet opzij."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Breng ondertussen 5dl water aan de kook en kook de Thaise rijst gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- De de kip beetje bij beetje in de wok en laat gedurende 5min. bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg het spek met de groentjes opniew toe en overgiet met de room."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Meg er de sojasaus onder en kruid naar smaak met eventueel wat cayennepeper."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Voor de liefhebbers, bestrooi op het laatste met een beetje fijngehakte koriander."}],"recipeYield":"4 "}