Zoek
Salade périgourdine
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eikenbladsalade
1 blik gekonfijte eendenmaagjes (ca. 300 g netto)
100 g gerookte eendenborst in fijne plakjes
120 g walnoten
3 el notenolie
1 el olijfolie
3 el rodewijnazijn
zout
peper van de molen
Bereiding
1
Verwarm de eendenmaagjes in een pan op een laag vuur tot ze beginnen te kleuren.
2
Meng de olie en azijn tot een vinaigrette en kruid met peper en zout. Was de salade en zwier droog.
3
Rooster de walnoten kort in een pan of in de oven.
4
Verdeel de salade over de borden en schik er de plakjes gerookte eendenborst, de gekonfijte eendenmaagjes en de walnoten op.
5
Besprenkel met de vinaigrette.
Salade périgourdine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept