Zoek
vol au vent
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kip
1 liter water
1 soeplepel kippenbouillon piet huysentruyt
1 stengel selder
1 ui
250 gr gehakt
1 citroen
bloem
champignons
peterselie
voor de saus te maken
75 gr boter
75 gr bloem
1/4 liter melk
3/4 liter kookvocht
2 de binding
2 dooiers
2 dl melk
Bereiding
1
Zet water op en doe er de selder en ui in zijn geheel in
2
Voeg de kippenbouillon bij en vervolgens goed afkruiden met peper en zout
3
Laat 45 min doorkoken
4
Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot en rol ze door de bloem
5
Neem het kookvocht van de kip, doe dit in een appart pannetje en kook de balletjes gedurende 10 minuten
6
Haal de kip en de groenten uit het kookvocht en ontbeen de kip
7
Maak een roux van boter en bloem doe er de melk en het kookvocht op en pers er een halve
8
citroen in
9
Leg er de kip de schijfjes rauwe champignons en de balletjes in 1
0
Net voor het serveren binden met de liaison van ei en melk
vol au vent is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vol-au-vent
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vol-au-vent
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent van zalm en garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterijsjes van fruitmix
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept