gevulde kalkoenrollade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit de sjalot met de kervel , laat eventjes afkoelen en meng dan ei en kaas door
  • 2 snij het gebraad horizontaal open en druk wat plat
  • 3 schep er de vulling die je net maakte erop
  • 4 rol op en bind met keukenkoord
  • 5 doe wat olijflolie in braadslee en leg vlees nu in en zet in oven op 200° gedurende 1 uur ongeveer
  • 6 voor de saus meng je de gevogeltebouillon die je eerst even liet doorkoken met ongeveer nog 50 gr plattekaas en de peperbessen, kruid af met peper en zout
  • 7 haal vlees uit de oven, laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij dan in dikke plakken
  • 8 serveer met krielaardappeltjes en erwtjes en worteltjes

gevulde kalkoenrollade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrollade gevuld met appelen, salie en pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met olijven
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met cranberry's en appelcrumble
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met spekboontjes
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept