gevulde groene kool

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal een paar gelijkvormige bladeren van de groene kool en blancheer ze in kokend water tot ze beetgaar zijn. Laat ze uitlekken op een handdoek.
  • 2 Meng het gehakt met het ei, de fijngehakte ui, de rozijnen, het paneermeel, het chilipoeder, nootmuskaat, peper en korianderpoeder. Vul de koolbladeren met het gehaktmengsel en maak er pakketjes van door ze met een houten prikker vast te zetten.
  • 3 Bak de gevulde koolbladeren kort een weerszijden aan.
  • 4 Neem de pakketjes uit de pan en voeg op een lager vuurtje de tomatenpuree toe met de kippebouillon. Leg de pakketjes terug in de pan en laat 30 minuten stoven

gevulde groene kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept