Gevleugeld Konijn

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vel en het vet van de kippenbouten en kap er het uiteinde van af tot tegen het vlees zodat ze uiterlijk lijken op konijnenbillen,laat een flinke klont boter smelten in een grote stoofpot ,bak de bouten zodat ze mooi gekleurd zijn aan alle zijden voeg een grote ajuin toe in 4gesneden laat even kleuren en overgiet met het bruine tafelbier,peper en zout,de mosterd en eventueel een blaadje laurier voeg ook de vooraf in wat water opgeloste bouillon blokjes toe dek af en laat 45 min.sudderen op een gematigd vuur, controleer op de gaarheid en bind de saus met wat maizena.Opdienen met kroketjes of puree,een lekker glaasje wijn zal hierbij zeker smaken.Voor de mindere kenners zal het verschil tussen kip en konijn zelfs niet opvallen,en niet te versmaden het kost veel minder.Smakelijk

Gevleugeld Konijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept