Echte Franse coq au vin

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien, snij de champignons in schijfjes, stoof de uien en de spekblokjes aan in wat vetstof, laat goed bakken, voeg de champignons toe en laat even stoven, voeg de bloem toe, goed mengen, leng aan met de wijn en water, voeg het verkruimelde bouillionblokje toe, en al de kruiden en de suiker, breng aan de kook, laat verder garen in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 45 minuten
  • 2 Succes verzekerd!!

Echte Franse coq au vin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met rijsttimbaaltje en courgettestukjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vruchtenstrudel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomaten coq au vin met saffraanmayonaise
2 uur-
Bekijk recept
Snelle coq au vin blanc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept