Kipfilet in bladerdeeg NS

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kipfilets bruin in wat boter, haal ze uit de pan en laat ze goed afkoelen.
  • 2 Doe in deze bakpan 2 koffielepels roze bessen en laat staan.
  • 3 Stoof de fijngesnipperde sjalotjes glazig tot ze zacht zijn. Laat ook afkoelen.
  • 4 Smeer het bladerdeeg in het midden in met de crèmepaté. Leg er de sjalotjes, de peterselie en de kipfilet op en doe alles dicht.
  • 5 Doe 2 soeplepels olie op een bakplaat en leg hier de kipfilets in bladerdeeg op.
  • 6 Borstel ze in met een geklutst ei en laat ze een half uur bakken in een oven van 250°.
  • 7 Haal ze uit en snijd in schijven.
  • 8 Saus maak je door de room in de pan te gieten, alle aanbaksels van de kip los te roeren,
  • 9 laten opkoken en evt. indikken met witte maizena expres. Evt. bijkruiden.

Kipfilet in bladerdeeg NS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gegratineerde champignons
10 min + 10 oventijd - Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige ham kaas muffins
Bekijk recept
Uiensoep Met Franse Croutons
30-60 min -
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept