Cap-Cay (indonesische roerbak groenten met kip)

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in dunne plakjes. Verwijder de zaadjes van de komkommer en snij in repen.
  • 2 Hak de look fijn.
  • 3 Maak de wok goed warm en voeg de look en de ui toe. Roerbak enkele minuten en voeg de kip toe. Wanneer de kip dichtgeschroeid is. Schuif deze aan de kant van de wok en voeg de chili en de rest van groenten toe. Roerbak deze enkele minuten. Voeg alle ingrediënten samen in het midden van de wok en blus af met de kippebouillon. Breng op smaak met peper en chili poeder en laat 5 minuten afgedenkt door pruttelen. Snij het lenteuitje diagonaal in stukken en voeg toe.
  • 4 Meng wat maïzena met water en bindt hiermee het gerecht.
  • 5 Heerlijk bij gestoomde rijst!

Cap-Cay (indonesische roerbak groenten met kip) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Quiche met kaas en spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Geroosterd fruit met vanille en gesmolten Fruité du Cap Gris-Nez
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Viskoekjes en Fleur du Cap Sauvignon Blanc
0 min
Bekijk recept
Pittige Tomatensalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept