Kipfilets met Oud-Brugge kaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°.
  • 2 Snijd de kipfilets zo wijd mogelijk open, maar niet helemaal, en kruid deze binnen en buiten met pezo en enkele gehakte tijmblaadjes.
  • 3 Vul iedere filet op met 50 gr gemalen Oud-Brugge en omwikkel ze met de hamrepen.
  • 4 Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in 2 eetlepels hete solo.
  • 5 Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond, leg ze in een ovenschaal en zet de filets in de voorverwarmde oven, ongeveer 25 minuten.
  • 6 Verwijder aluminiumfolie en schik de filets op warme borden.
  • 7 Dien op met een fris salaatje met partjes tomaat en met pasta naar keuze, eventueel met een tomaten- of champignonroomsausje.
  • 8 Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Oud-Brugge te strooien.

Kipfilets met Oud-Brugge kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept