eend met whiskyroomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalotten fijn.
  • 2 Snijd de shi takes in klein.
  • 3 Bak de gesnipperde sjalotten en de shi takes samen in de olijfolie en voeg wat zout toe.
  • 4 Haal het shi takesmengsel uit de pan en bewaar het bakvocht.
  • 5 Bak de eendenhaasjes enkele minuten op middelhoog vuur, haal ze uit de pan en houd ze warm.
  • 6 Blus de pan met de whisky en voeg het bakvocht, het shi takesmengsel, de room en de groene peper toe.
  • 7 Laat de saus indikken en breng haar eventueel verder op smaak.
  • 8 Schep wat van de saus op een bord en schik de eendenhaasjes erbovenop.

eend met whiskyroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept