Fricassee met curry, kokos en boontjes

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het gevogelte in blokjes. Doe hetzelfde met de sneden ananas.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze in water met de melk en een snuifje zout. Giet af en meng ze met 3 eetlepels Solo en een eetlepel notenolie. Pureer tot een mousseline.
  • 3 Maak de boontjes schoon en kook ze, in kokend water, in 5 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
  • 4 Bak de gevogelteblokjes met de ananasblokjes. Voeg de kokosmelk, de light room en de curry toe. Laat het geheel goed inkoken. Voeg ten slotte de boontjes toe. Schep op de borden.
  • 5 Serveer de mousseline in aparte kommetjes. Voeg daarbij pas op het allerlaatste moment de kruiden toe.

Fricassee met curry, kokos en boontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept