Kip met comté

4
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen half gaar en snij ze in schijven, snij de gourgettes en tomaten in blokjes van ong.1 cm.Kruid de kippefilets en bruin ze in de solo tot ze half gaar zijn. Neem een rechthoekige ovenschotel met deksel. Giet hierin de olijfolie en leg een laag aardappelen
  • 2 leg hierop de kippefilets, strooi hiertussen een deel van de gourgettes. Leg terug een laag aardappelen gourgettes en tomaten. Meng de champignonsaus met de melk en de room en giet dit over alles. bestrooi met de comté, deksel er op en zet 50 min in de oven op 180°

Kip met comté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept