2 Schil de aardappelen, snij in stukken, spoel ze onder stromend water, kook ze gaar in gezouten water.
3 Kuis de selder, schil de wortelen, borstel de champignons zuiver.
4 Snij selder, wortelen en champignons in niet te kleine stukken.
5 Smelt een soeplepel solo in een diepe pan en stoof hier de groenten in aan, kruiden met pezo.
6 Blus met de kippenbouillon en laat zachtjes inkoken.
7 Smelt ondertussen een soeplepel solo in een andere pan en bak hierin de kipreepjes goudbruin, kruiden met pezo.
8 Giet ondertussen de aardappelen af, laat even uitdampen op het nog warme vuur.
9 Pureer de aardappelen met een scheutje melk, kruid af met nootmuskaat en pezo.1
0 Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar.1
1 Doe de groenten in de ovenschaal, verdeel er de kipreepjes over en vervolgens een laagje puree.1
2 Verdeel wat vlokjes solo over de puree en laat ongeveer 25 minuten gratineren onder de grill van de oven, tot de puree een mooi bruin korstje heeft.Tip: dit gerecht kan je ook uren op voorhand maken, dan wel een 15 tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°plaatsen en daarna nog 5 minuutjes onder de grill, tot de puree een mooi korstje heeft.