Zoek
Kalkoenrolletjes
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr kalkoenfilet
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
6 zongedroogde tomaten in olie
1 el kappertjes
2 dl kippenbouillon
olijfolie
100 gr rucola
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Snij de kalkoenfilet in fijne plakjes, kruiden met een weinig pezo.
2
Laat de tomaten uitlekken, snij ze daarna in reepjes.
3
Laat de kappertjes uitlekken en spoel ze met koud water.
4
Pel de sjalotjes en snipper fijn, pel en plet de knoflook.
5
Leg op elk kalkoenlapje een paar reepjes tomaat en wat kappertjes, rol stevig op en steek vast met een prikker.
6
Verhit 3 el olijfolie in een pan en stoof de sjalotsnippers glazig, niet laten bruinen.
7
Leg er de rolletjes bij en bak ze goudbruin, voeg ook de knoflook toe.
8
Als de rolletjes goudbruin zijn, de bouillon toevoegen, deksel op de pot en 10 minuten laten sudderen.
9
Schep de rolletjes uit de pot, laat goed uitlekken en hou warm onder aluminiumfolie.1
0
Doe de helft van de rucola bij het braadvocht en pureer met een staafmixer, kruid af met pezo.1
1
Leg de rolletjes op warme borden, napperen met de warme rucolapesto en serveren met de rest van de rucola en rijst.
Kalkoenrolletjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept