2 Snij de paprika's in vier en verwijder zaad en zaadlijsten, snij ze vervolgens in lange dunne repen.
3 Borstel de champignons schoon en snij ze vervolgens in 4 of 6, naargelang de dikte.
4 Kruid de reepjes kipfilet met een weinig kerriepoeder en pezo.
5 Verhit een scheutje vloeibare solo in een zeer warme wokpan en bak de kipreepjes al roerend mooi bruin.
6 Voeg de paprikarepen toe en bak ze al roerend 5 minuten mee.
7 Voeg nu de champignons toe en bak eveneens 3 minuten mee.
8 Kruid het geheel met pezo.
9 Voeg de culinaire room en de bouillon toe en breng alles aan de kook. 1
0 Voeg naar eigen smaak ontdooide doperwtjes toe aan het gerecht en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen op een laag vuur, afkruiden met pezo.1
1 Indien de saus te dun is, binden met wat in melk opgeloste maïzena.1
2 Dien op met rijst.1
3 Tip: verdraag je moeilijk paprika's, schil ze dan eerst, of leg ze 30 à 40 minuten in een warme oven op 200°, tot ze zwart zien, dan kan je ze gemakkelijk pellen.