Zoek
kippenleverpastei
10
90 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram kippenlevers
250 gram gemengd gehakt
1 st eigeel
1 st ajuin
1 koffielepel bloem
1 snuifje muskaatnoot
1 snuifje laurierpoeder
1 snuifje peper en zout
Bereiding
1
De kippenlevers, het gehakt de ajuin samen fijn malen ( in de gehaktmolen of de blender)
2
De eierdooier, de bloem en de kruidden er onder mengen.
3
het geheel goed mengen
4
Intussen de oven voorverwarmen op 220°C
5
De ovenschaal of pasteipotje inboteren.
6
Alles in de de ovenschaal of pasteipotje doen en afdekken met het dekseltje of met wat zilverpapier
7
Eén uurtje bakken op 200° à 225°C
kippenleverpastei is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker