1 Lekkere stukjes kip, gerold in cornflakes voor een knapperig laagje en gebakken in de oven.
2 Verwarm de oven voor op 180°C.
3 Stop de cornflakes in een plastic zak en sla ze met een deegroller totdat ze uiteen gevallen zijn in stukjes (sla ze niet helemaal tot kruimels). Schud ze in een bakje.
4 Snij de kipfilet in stukjes van ongeveer 5 cm.
5 Smelt de boter in de magnetron. Voeg de chilipoeder, het zout en de peper er aan toe. Stop de bloem in een apart bakje.
6 Beleg een bakplaat met bakpapier.
7 Doop elk kipstukje eerst in de bloem, dan in het botermengsel en rol ze dan door de cornflakes zodat ze overal bedekt zijn. Leg de kipstukjes op de bakplaat (zorg dat ze elkaar niet raken, dan worden ze overal krokant).
8 Bak ze voor ongeveer 15 minuten in de oven of totdat de kipstukjes goudbruin zijn. Serveer bijvoorbeeld met ketchup.