Kip in Parmezaanse kaas Vegetarisch? Vervang de

10
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1/4 tl peper
  • 2 800 gr kipfilet
  • 3 1 teen knoflook
  • 4 10 gr boter
  • 5 50 gr paneermeel
  • 6 80 gr parmezaanse kaas
  • 7 2 el gedroogde Provencaalse kruiden
  • 8 1/4 tl zout
  • 9 1/4 tl knoflookpoeder 1
  • 0 Verwarm de oven voor op 230°C. 1
  • 1 Smelt de boter in de magnetron tot hij helemaal vloeibaar is. 1
  • 2 Pel de knoflook en haal 'm door de knoflookpers, of snij het teentje in hele fijne stukjes.1
  • 3 Snijd de kipfilet in stukjes. 1
  • 4 Meng de knoflook met de gesmolten boter in een kom. 1
  • 5 Meng in een andere kom het paneermeel met de kruiden en de Parmezaanse kaas. 1
  • 6 Vet een ovenschaal in. 1
  • 7 Haal de stukjes kipfilet eerst door de knoflookboter en vervolgens door het Parmezaanse kaasmengsel. Leg de stukjes daarna in de ovenschaal.1
  • 8 Zet de kip in de voorverwarmde oven en bak voor minstens 15 minuten of tot de kip goudbruin is.1
  • 9 .

Kip in Parmezaanse kaas Vegetarisch? Vervang de is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept