4 Snij de kipfilet in stukjes en bak deze in de boter goed aan. Hierna de kipfilet in de overschaal overdoen. In het achtergebleven vet de uien en paprika fruiten tot de uien goudgeel zien. Hierna de bloem toevoegen en even meebakken. Scheutje voor scheutje de wijn en de bouillon toevoegen. Goed roeren. Zorg dat de saus wat dikker blijft dan je gewend bent. Saus op smaak brengen met zout en peper en wat tijm. Saus bovenop het vlees doen. Champignons in plakjes erbovenop en de tomatenblokjes hier weer bovenop leggen. Even glad strijken en de kaas over de tomaten verspreiden. Wat nootmuskaat erover strooien peper, zout en tijm. Deksel op de overschaal doen of eventueel afdekken met alluminiumfolie. Plaats de schaal in een oven van 200 graden, na 40 minuten is de ovenschotel klaar.
5 Serveertips
6 Lekker met vers stokbrood en een groene salade. Drink de wijn die over is bij de maaltijd
7 Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan.