Indisch stoofpannetje met kip en perzik.

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipfilets braden. Als ze gaar zijn uit de pan halen in het bakvocht de uien smoren dan de gesneden champignons met twee eetlepels azijn toevoegen.
  • 2 Vervolgens de sambal, ketjap, tomatenketchup, basterdsuiker en het perziksap toevoegen aan de kook brengen dan de stukjes vlees en partjes perzik erdoor roeren en ca 20 minuten laten gaar sudderen .
  • 3 Als het gaar is binden met een aardappelmeelsapje.
  • 4 Lekker met komkommersalade en witte rijst.

Indisch stoofpannetje met kip en perzik. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept