Zoek
Leen's kip met Oosterse saus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks kip filet
50 gram boter
3 stuks sjalotten of uien
30 gram bloem
1 stuk citroen
2 el tomatenketchup
1 snuifje pili pili
1 snuifje cayennepeper
1 el paprikapoeder
1 stuk bouillonblokje
1 blik ananas (0,5 liter)
1 blik perziken (0,5 liter)
Bereiding
1
Bak de kipfilets.
2
Reinig de sjalotten en snijdt ze in fijne ringen.
3
Laat ze lichtjes fruiten.
4
Voeg de bloem, het sap van de geperste citroen, sap van de ananas en perziken, bouillonblokje, kruiden en ketchup toe.
5
Laat koken en indikken (niet te lang).
6
Snijdt intussen het fruit in kleine stukje en voeg dit toe aan het gerecht.
7
Voeg aan het einde het ontvette braadvocht en de kipfilets toe.
8
Dien op met rijst.
9
Smakelijk !
Leen's kip met Oosterse saus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Dulce De Leche Ijs 2
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoek Gourmet .
20-30 min -
Bekijk recept
Zakje Frietjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept