Pasteitjes met Champignons en Kippen Crème

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bladerdeeg bakjes zoals staat beschreven op de verpakking.
  • 2 Bak de kippenblokjes (1 x 1 cm) in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine goudbruin en gaar. Voeg de gesnipperde ui en champignons toe en bak deze kort mee.
  • 3 Voeg 100 ml water en de inhoud van het blik Knorr Kippen Crèmesoep toe en breng het al roerende aan de kook. Laat het enkele minuten zachtjes doorkoken.
  • 4 Vul de bladerdeegbakjes met het ragoutmengsel en serveer direct met een groene salade, frietjes of rijst.

Pasteitjes met Champignons en Kippen Crème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept