torentje van polenta met geitenkaas en kip

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in fijne schijfjes rasp de halve courgette met een grove rasp en stoof ze gaar in een olijfolie en voeg een beetje zout toe.
  • 2 Maak de polenta (het gemakkelijkste is snelkookpolenta) klaar in de kippenbouillon. 1 min. voor de polenta klaar is voeg je de champignons en courgette toe en meng alles goed ondereen. giet de polenta in dresseerringen en laat opstijven (dit duurt niet zo lang +- 5 min). Snij de kipfilet in blokjes en bak ze in olijfolie kruid met zout en thijm en voeg op het einde de honing toe.
  • 3 Haal de polenta uit de koelkast en verwijder de ringen bak de polenta plakken even aan in grillpan met wat olijfolie.
  • 4 Leg de polenta plakken op een bord en smeer er de verse geitenkaas op, leg op de geitenkaas de blokjes kip.

torentje van polenta met geitenkaas en kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept