1 Snij de champignons in fijne schijfjes rasp de halve courgette met een grove rasp en stoof ze gaar in een olijfolie en voeg een beetje zout toe.
2 Maak de polenta (het gemakkelijkste is snelkookpolenta) klaar in de kippenbouillon. 1 min. voor de polenta klaar is voeg je de champignons en courgette toe en meng alles goed ondereen. giet de polenta in dresseerringen en laat opstijven (dit duurt niet zo lang +- 5 min). Snij de kipfilet in blokjes en bak ze in olijfolie kruid met zout en thijm en voeg op het einde de honing toe.
3 Haal de polenta uit de koelkast en verwijder de ringen bak de polenta plakken even aan in grillpan met wat olijfolie.
4 Leg de polenta plakken op een bord en smeer er de verse geitenkaas op, leg op de geitenkaas de blokjes kip.
torentje van polenta met geitenkaas en kip is een recept van Solo Open Kitchen