1 Snij de kipfilets in de lengte precies in het midden open tot bijna aan de rand.
2 Stop in elke kipfilet dan 2 plakjes katenspek, een plakje kaas en tenslotte een flinke dot (Roquefort of Gorgonzola, Italiaans), de Franse Roquefort net een beetje sterker, dus lekkerder van smaak.
3 Neem het ei en kluts deze even in een bakje. Als de kipfilet is gevuld dan maak je hem een beetje platter door er flink met je hand op te drukken.
4 Zet ze vast mettwee cocktailprikkers.
5 Bestrooi licht met peper en zout en haal ze door het ei-mengsel en tenslotte door de paneermeel zodat het hecht. Neem een koekenpan en doe er een klontje roomboter in en een beetje olijfolie (tegen het spatten).
6 Stop de kipfilets er in en bak ze om en om lekker gaar en bruin. Heel snel klaar en........verschrikkelijk lekker! Serveertips
7 Lekker bij ongeveer alles. Met rijst en gewokte groente, boontjes met kriel noem maar op.
"Italiaans " gevulde Kip Cordon Bleu bomvol smaak is een recept van Solo Open Kitchen