Kippespiesjes met pindasaus

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een ruime kom de in stukjes gesneden kipfilet samen met de kerriepoeder,de vissaus,de fijngesneden look,de kokosmelk en de suiker samen goed mengen.
  • 2 De kippeblokjes op de spiesjes steken op lengte laten ,niet samenduwen.
  • 3 Voor de PINDA-saus neem je:
  • 4 -1/2 blik kokosmelk
  • 5 -1/2 el garnalenpasta
  • 6 -3 el suiker
  • 7 -sap van 1/2 citroen(mag minder,naar smaak)
  • 8 -2 el vissaus
  • 9 -90 gr ongezouten pindanoten (fijngestampt)1
  • 0 Doe al deze ingrediënten in een steelpannetje en breng het zachtjes aan de kook,blijven roeren tot mooie saus.1
  • 1 Bak de spiesjes en serveer met de saus.

Kippespiesjes met pindasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse kippespiesjes
15 min
Bekijk recept