kippenballetjes in tomaten paprikasaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 500GR Gekruid kippengehakt met 1 EI en maak er kleine gehaktballetjes van . Bak ze in een wok aan alle kanten goudbruin in 2EL olijfolie. Haal uit de wok en leg opzij. Fruit 2 fijngesnipperde knoflookteentjes in dezelfde wok. Snij 1 gele en 1 groene paprika in reepjes en voeg toe aan het knoflook. Voeg na 3 MINUTEN 800GR tomatenblokjes met verse groenten (elvea blik) toe. Kruid met peper, zout, kerriepoeder en paprikapoeder. Schep de balletjes opnieuw in de wok, meng goed en laat nog 10 Minuten garen. Lekker met rijst

kippenballetjes in tomaten paprikasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenballetjes met bulgur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenballetjes en salade van linzen en pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenballetjes, wok van rodekool en appel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakasperges met pittige kippenballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept