gevulde kipfilet met champignons

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis de champignons en snij ze in heel kleine stukjes (ongeveer 5 mm).
  • 2 Bak de champignons in een pan tot ze bijna gaar zijn.
  • 3 Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
  • 4 Voeg dan de kruidenkaas en de room toe. Meng goed tot het mengsel vrij dik. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • 5 Verwarm de oven voor op 220°.
  • 6 Maak van de kipfilets dunne platte filets.
  • 7 Leg in het midden van elke filet een strookje van het champignonmengsel.
  • 8 Kruid de filets met weinig zout en peper.
  • 9 Rol de filets op en omwikkel met de zwarte woudham.1
  • 0 Laat de filets even kort aankleuren in de pan. 1
  • 1 Plaats ze daarna in de oven gedurende 20°. Controleer de gaartijd (de kerntemperatuur moet 70° zijn).

gevulde kipfilet met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept