Zoek
gevulde kipfilet met champignons
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 st kipfilet
12 schijfjes zwarte woudham (of andere gerookte ham of spek)
250 g champignons
2 el kruidenkaas
5 el room
peper, zout, muskaatnoot
bakboter/olijfolie
Bereiding
1
Kuis de champignons en snij ze in heel kleine stukjes (ongeveer 5 mm).
2
Bak de champignons in een pan tot ze bijna gaar zijn.
3
Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
4
Voeg dan de kruidenkaas en de room toe. Meng goed tot het mengsel vrij dik. Haal van het vuur en laat afkoelen.
5
Verwarm de oven voor op 220°.
6
Maak van de kipfilets dunne platte filets.
7
Leg in het midden van elke filet een strookje van het champignonmengsel.
8
Kruid de filets met weinig zout en peper.
9
Rol de filets op en omwikkel met de zwarte woudham.1
0
Laat de filets even kort aankleuren in de pan. 1
1
Plaats ze daarna in de oven gedurende 20°. Controleer de gaartijd (de kerntemperatuur moet 70° zijn).
gevulde kipfilet met champignons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept