Kip met pestosaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 dep de kipfilets droog en verwijder de vetresten. Wikkel er een sneetje serranoham rond en kruid met zout en peper. Was de asperges en breek de houtachtige uiteinden eraf. Schil en snij in stukken van 4CM.
  • 2 Blancheer de asperges in licht gezouten water net niet gaar.
  • 3 Verhit in een grote pan 2EL olijfolie en bak de kip op een zacht vuur gedurende 6 Minuten aan elke kant gaar. Giet de room erbij, voeg de pesto toe en meng goed. Breng aan de kook zodat de saus een beetje indikt. Voeg de asperges toe en laat nog 3 minuten sudderen.
  • 4 Bestrooi net voor het serveren met basilicum. Serveer met aardappelen of brood.

Kip met pestosaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept