Tortillawraps met kip en geitenkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het komijnpoeder met het paprikapoeder en de Solo vloeibaar samen met een snuifje zout.
  • 2 Snijd de kippenfilet in lange repen en haal even door de gekruide margarine. Bak de repen krokant in een anti-kleefpan.
  • 3 Rasp ondertussen de wortel en snijd de tomaat in kleine blokjes. Snijd de paprika in fijne repen. Spoel en droog de sla.
  • 4 Verwarm de wraps 1 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Smeer op elke wrap wat geitenkaas en leg er de kippereepjes, de groenten en de sla op. Rol op en draai er een servetje rond. Serveer de wraps meteen.

Tortillawraps met kip en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept