Zoek
Baskische kip met espelettepeper
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g tomaten
1 groene paprika
1 ui
500 g kipfilet in reepjes
3 el olijfolie
300 ml groentenbouillon
bassilicum
zout
peper
1 el espelettepeper
Bereiding
1
Ontvel en ontpit de tomaten en snij in blokjes
2
Snij paprika in reepjes
3
Snipper ui
4
Fruit ui samen met kip in olie, voeg tomaten en paprika erbij, overgiet met bouillon, kruid met zout en espelette peper
5
Laat 30 min. Zachtjes sudderen
6
Bestrooi met basilicum en serveer met rijst
Baskische kip met espelettepeper is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knapperige aubergines op Indiase wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika
Bijgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van wortelen en ananas
15 min
Bekijk recept
Baskische kip met chorizo
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met Baskische saus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baskische piperade en knapperige bayonneham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten op Baskische wijze
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept