Kip met groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn.
  • 2 Bak de ui kort in een pan met de Bertolli extra vergine olijfolie en de rozemarijn. Voeg er de kippenbouten aan toe en bak ze aan alle zijden bruin. Kruid met peper en zout. Voeg er de wijn aan toe en kook het geheel tot 1/3 in.
  • 3 Voeg er dan de tomaten en paprika aan toe. Zet het vuur wat zachter, zet een deksel op de pan en laat nog ongeveer 20 minuten doorsudderen terwijl u af en toe roert.
  • 4 Giet het braadvocht over de bouten en dien ze op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Kip met groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept