1 Was en schil de aardappelen en snij ze in 2 cm dikke blokjes.
2 Snijd de selder en de ui fijn.
3 Verhit 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie in een wok en bak de ui, selder en het spek of de salami 2-3 minuten op een laag vuurtje.
4 Voeg de aardappelen en tijm toe. Zet een deksel op de wok en bak 10 minuten.
5 Meng het citroensap en de schil met de kruiden en de olijfolie en wrijf daarmee de kipfilets in.
6 Verhit een pan en bak de kipfilets op een heet vuur zo’n 10 tot 12 minuten. Draai ze regelmatig om en schep er de olijfolie/braadvocht over. Neem het deksel van de aardappelpan en bak nog zo’n 3 tot 5 minuten verder tot ze goudbruin zijn.
7 Serveer met veldsla, brood en sinaasappelpartjes.
Kipfilet en gebakken aardappeltjes is een recept van Solo Open Kitchen