1 Snijd de kip in beetklare stukken. Pel en snipper de ui fijn. Schraap de wortelen en snijd ze in beetklare plakjes. Snipper de kool en de prei in fijne reepjes. Verwijder de steel, de zaadjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel en rasp de gember.
2 Laat de wok goed heet worden , giet er 3 eetlepels vloeibare margarine in en bak er de ui in aan.
3 Roerbak er dan de kip bij gedurende 5 minuten. Kruid ondertussen met de gember, de sojasaus en de bruine suiker .
4 Voeg de groenten, het Knorr Bouillonketeltje en enkele eetlepels water toe en roerbak 5 minuten. Proef na en kruid indien nodig.
5 Kook ondertussen de rijst gaar in water met het bouillonblokje en giet af. Meng de rijst met de bereiding in de wok of schik de rijst op de borden en verdeel er de bereiding uit de wok over.