Zoek
Kip Ketjap
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuks Rode Peper
3 eetlepels Zonnebloemolie
300 gram kipfilet (in reepjes)
1 stuks Ui (gesnipperd)
2 tenen Knoflook (fijn gesneden)
1 theelepel Sambal oelek
1 eetlepel (Riet) Suiker
1 eetlepel Ketjap Manis
3 eetlepels Pinda
Bereiding
1
Snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak de kip en ui 3 min. Voeg de knoflook, sambal, suiker en ketjap toe. Roerbak nog 3 min. en schep de kip ketjap in een schaal. Bestrooi met de rode peper en pinda's.
Kip Ketjap is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept