Risotto met kip

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilet in fijne reepjes. Verhit 1 el Solo vloeibaar in een antikleefpan en roerbak de reepjes kip mooi goudbruin. Kruid met peper en zout.
  • 2 Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Verhit enkele eetlepels Solo in een pan met zware bodem en roerbak de sjalotjes glazig. Doe er de rijst bij en roerbak glazig.
  • 3 Blus met de Noilly Prat, laat even inkoken en doe er geleidelijk de bouillon bij tot de korrels zacht zijn. Verdeel de asperges in stukjes van ongeveer 3 cm en stoom ze gaar of bak ze kort aan in Solo. Snijd de lente-uitjes fijn.
  • 4 Doe, als de rijst gaar is, alle ingrediënten samen, zet nog even op het vuur en kruid af met peper.

Risotto met kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept