Kip tikka masala

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilet in plakjes. Meng alle ingrediënten voor de marinade in de blender en laat de kipplakjes een nacht marineren in de koelkast.
  • 2 Schil de ui en snipper hem fijn. Verhit 1 el vloeibare Solo in een pan en doe er de kruiden bij. Voeg de tomaten en yoghurt toe en doe er de kipreepjes bij. Laat op een zacht vuur 20 minuten sudderen. Werk af met de room en kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 3 Serveer met warme naanbroodjes, raita en mangochutney.

Kip tikka masala is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept