Ragout van kipfilet met kippencrème

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bladerdeeg bakjes zoals staat beschreven op de verpakking.
  • 2 Breng de balletjes aan de kook
  • 3 Bak de kippenblokjes (1 x 1 cm) in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine goudbruin en gaar. Voeg de gesnipperde ui en champignons toe en bak deze kort mee.
  • 4 Voeg 200 ml water en de inhoud van de 2 blikken Knorr Kippen Crèmesoep toe en breng het al roerende aan de kook. Laat het enkele minuten zachtjes doorkoken.
  • 5 Voeg als laatste de balletejs toe en werk af met het sap van ½ citroen
  • 6 Vul de bladerdeegbakjes met het ragoutmengsel en serveer direct met een groene salade, frietjes of rijst.

Ragout van kipfilet met kippencrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept