1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
2 Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de kip 5 minuten op een hoog vuur. Voeg de groenten en het kerriepoeder toe en roerbak 5 minuten. Schep de mihoen, de ketjap en de siroop erdoor. Zet het vuur uit.
3 Spreid de loempia- of filodeegvellen 1 voor 1 uit op het aanrecht. Bestrijk met behulp van een kwastje dun met Solo Vloeibaar. Leg onderaan een grote schep van de mihoenvulling, houd aan beide zijkanten ca. 3 cm vrij. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het deeg op. Maak zo 10 (of 12) rolletjes en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
4 Bestrijk de rolletjes met behulp van een kwastje met een beetje vloeibare margarine. Bak ze in de hete oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Leg de rolletjes op 4 borden.
Kiprolletjes van wokgroenten en mihoen is een recept van Solo Open Kitchen