3 Verhit de olie in een ruime (hapjes)pan en fruit de ui en knoflook minuten. Voeg de kipdijfilets toe en bak ze kort mee.
4 Voeg de tomatenblokjes en de ras-el-hanout toe. Zet het vuur lager en laat afgedekt 15-20 minuten sudderen.
5 Maal intussen in de hakbeker van de staafmixer de amandelen zo fijn mogelijk.
6 Neem de kipdijfilets even uit de pan en meng de yoghurt, amandelen en honing door de saus.
7 Roer tot de saus dikker wordt en breng op smaak met zout en peper..Leg de kipdijfilets weer terug in de pan en garneer met de koriander.
8 Lekker met rijst.
9 Of neem van alles de dubbele hoeveelheid, plaats het gerecht op een rechaud en serveer als buffet gerecht.Vriendin .nl1
0 Planning: Sudder de kip ruim van tevoren in de tomatensaus gaar. Zet afgedekt op een koele plek. Maal de amandelen vast fijn. Maak het gerecht vlak voor het opdienen af met de yoghurt, amandelen en honing.