Kruidige kalkoen in de wok met exotisch fruit

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Snipper de knoflook fijn.
  • 3
    - Leg de kalkoenensneden naast mekaar in een grote diepe schotel (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Giet er het ananassap met de knoflook, kaneel en gember over. Laat gedurende ± 2 u afgedekt marineren op een koele plaats.
  • 4
    - Snij de stengels witte selder in kleine stukjes.
  • 5
    - Snij de mango en de halve ananas (verwijder eerst het harde stuk in het midden) in blokjes.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (15 min.)
  • 8 Haal de kalkoen uit de marinade en dep droog. Hou de marinade opzij en snij het vlees in blokjes. Kruid met peper en zout.
  • 9 Verhit de wok en voeg de arachideolie toe. Roerbak de kalkoen gedurende 5 min. op een hevig vuur. 1
  • 0 Voeg de stukjes selder en de cashewnoten toe en laat ± 5 min. bakken.1
  • 1 Doe er de stukjes mango en ananas bij en 1,5 dl van de marinade. Laat gedurende 2 à 3 min. warm worden.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Dien op met rijst en geef er de sojasaus apart bij.

Kruidige kalkoen in de wok met exotisch fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept