1 ?Was de groenten en snij wortels, selder, prei en ui in julienne. ?Stoof ze langzaam in wat Solo Vloeibaar Light. ?Kook de broccoliroosjes zeer kort in gezouten water en laat schrikken in koud water. ?Schil de aardappelen. Kook ze beetgaar in gezouten water. ?Spoel de kipfilets onder koud water en dep droog met keukenpapier. ?Kruid de kip met de kipkruiden. Laat wat Solo Vloeibaar Light heet worden in een pan en bak de filets kort aan tot ze goudbruin zien. ?Kruid de kippenbouillon stevig met peper en zout en laat even inkoken met laurier en tijm. Haal het laurierblaadje en het takje tijm eruit. ?Hou 4 mooie takjes waterkers opzij. Mix de rest van de gewassen waterkers onder de saus, samen met de light room en de zure room. ?Leg twee eetlepels juliennegroenten in een diep bord en schep er de broccoli bij. Leg er de kipfilet op en schik er de aardappelen bij. Schenk de saus er rijkelijk over. ?Versier met een mooi takje waterkers en dien op.
moderne waterzooi - Jeroen De Pauw is een recept van Solo Open Kitchen